Welkom bij Domaine de Cadenne

Op Domaine de Cadenne kunt u terecht voor een heerlijke ontspannen of actieve vakantie. Voor een kort verblijf of een heerlijk lange warme zomer. Rust, natuur, sportief en cultuur. De “Tarn et Garonne” heeft u alles te bieden. Op deze pracht locatie nabij Saint Antonin Noble Val, het charmantste middeleeuwse stadje van de Tarn et Garonne, is een kleinschalig vakantie paradijsje gerealiseerd. In de authentieke boerderij hebben wij met behoud van de sfeer van vervlogen tijden met o.a.eiken balkenplafonds 2 chambres d’hôtes en 3 gîtes (vakantiehuisje) gecreëerd.

Zwembad Domaine de CadenneDe verbouwde boerderij Domaine de Cadenne

De luxe chambres d’hôtes hebben ieder een eigen badkamer, apart toilet en gezellige zithoek en zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

Luxe Gîtes en Chambres d’hôtes en een ruime rustige kleine Camping

De sfeervolle gîtes (appartementen / huisje)  zijn geschikt voor maximaal 4 of 7 personen. Gîte Cappuccino (max. 4pers),  gîte La Tulipe (max. 6 pers.) en gîte Le Papillon (max. 5 pers.). Elke gîte beschikt over een eigen badkamer(s), apart toilet en compleet ingerichte keuken. De inrichting is sfeervol en comfortabel, alle gîtes zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over eigen terras met buitenmeubilair. De voor u opgemaakte bedden zijn voorzien van dekbedden.

Op de camping kunt u op 6 zeer ruim bemeten staanplaatsen genieten van een oorspronkelijke kampeervakantie met het comfort van moderne sanitaire voorzieningen.

U kunt bij ons een volledig ingerichte “Sahara tent” huren . De huurtent is geschikt voor 4 personen.
Ons zwembad met ruim terras, ligbedden en parasols kan door al onze gasten onbeperkt worden gebruikt.

Saint Antonin Noble val

Domaine de Cadenne
Gîtes*** - Chambres d'hôtes - Camping