Culinair

Welkomstdiner
Na een lange rit kunt u bij ons een maaltijd nuttigen op uw aankomstdag.
Het welkomstdiner kunt u bij uw reservering tot minimaal 3 dagen voor uw aankomstdatum bestellen à € 18,50 p.p.*
De maaltijd bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Tables d’hôtes
Eten in Frankrijk met een goed glas wijn, voor de Fransen is eten meer dan voeding. Een dagelijks sociaal moment wat je deelt met anderen. Op Domaine de Cadenne organiseren we tables d’hôtes “eten bij de gastheer en gastvrouw aan tafel”. Bij het samenstellen van de maaltijden proberen we zoveel mogelijk de regionale producten te gebruiken. In het hoogseizoen (juli en augustus) wordt de tables d’hôtes, op aanvraag georganiseerd. Voor het deelnemen aan onze tables d’hôtes, bestaande uit een 3-gangendiner, wordt € 18,50* per persoon in rekening gebracht. Speciaal voor kinderen hebben wij een aangepast menu voor € 12,50* (op aanvraag)..

 

Barbecue
Naast de tables d’hôtes bieden wij de mogelijkheid tot een gezamenlijke barbecue, een gezellig samenzijn onder het genot van een versnapering, vers gegrild vlees en huisgemaakte salades in een ontspannen omgeving. Voor deelname aan de barbecue rekenen we € 17,50 per persoon* (exclusief drankjes), voor kinderen rekenen we € 7,50* p.p.

Snacks
In de schaduwrijke tuin voorzien wij u graag van een verfrissend drankje of ijsje. Voor de kleine trek zijn er diverse snacks te verkrijgen.

Ontbijtservice
U kunt van onze ontbijtservice gebruik maken voor € 7,50 p.p. het ontbijt bestaat uit een continental breakfast met koffie en/of thee.

Broodservice
Dagelijks bakken we verse stokbroden (wit en bruin), croissants en chocolade broodjes. Als u uw bestelling tijdig aan ons doorgeeft, wordt u elke ochtend wakker met de geur van vers gebakken brood.

Alle door ons opgediende gerechten zijn met zorg en toewijding gemaakt met verse producten.

* Menu’s zijn exclusief drankjes, koffie of thee

Domaine de Cadenne
Gîtes*** - Chambres d'hôtes - Camping